Hem     Erbjudanden     Kurser     Reiki     Kristallhealing     Tarot     Astrologi     Priser     Kontakt     Gästbok


                                                                            
                                                                 REIKI


Från och med 2007 är Reiki klassat som friskvård, avdragsgillt som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Behandlingsformen är inte heller förmånsbeskattad. Detta innebär att individen kan använda sina friskvårdspengar för att få behandlingar och att företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsan och välbefinnandet.

Vad är Reiki

Reiki är en healingteknik som återupptäcktes av japanen Dr Mikao Usui i början av 1900-talet. Den är      stressreducerande och avslappnande och gynnar också kroppens egen läkningsprocess. Ordet reiki är en sammansättning av de japanska orden Rei och Ki, och kan fritt översättas med "universell livsenergi".

Reiki är harmonisk, balanserande energi som påskyndar kroppens egen läkningsprocess. Den fyller på uttömda energiförråd och fungerar utan tro,även djur och växter är mottagliga.
 
Reiki är oberoende av det egna hälsotillståndet och kan aldrig skada. Den gör inte slut på din egen energi och riskerar aldrig att ta slut, förmågan att använda den finns kvar för resten av livet efter aktiveringsprocessen.  
 
Reiki expanderar medvetandet samt kan öka intellekt, intuition och kreativitet. Den är en förebyggande behandlingsform likväl som en metod att läka kroppen.  Den kräver ingen diagnos och är ett bra  komplement till andra behandlingsformer.
  
Reiki prioritetsläker, dvs söker sig till de ställen som är i mest behov av healing. Den tillhör ingen religion, kult eller sekt.
Har inga biverkningar, kan aldrig överdoseras samt är en utmärkt stressavslappning som inte kräver någon lång träning eller utbildning

Lära sig Reiki

Reki kan man lära sig på en tvådagars-kurs och det speciella med just Reikihealingen är initieringen, 
själva aktiveringsprocessen av reikienergin.
Detta görs av en ReikiMaster dvs den som själv gått alla stegen i Reiki och har kunskapen att lära ut och initiera.

Det finns olika steg att gå i Reiki men man kan behöver inte gå alla för att känna sig "färdig".
Väljer man att bara gå Steg 1 lär man sig healingen/handpåläggningen genom fysiskt beröring. Fortsätter man med Steg 2 breddar man sig att även behärska distanshealingen som kan användas genom tid och rum.

Jag brukar även följa upp med en fördjupningskväll för de som är intresserade efter 2:an där vi scannar, beamar, pendlar mm.

Sista steget är ReikiMaster där man själv lär sig att initiera och lära ut healingtekniken. Det finns många som går Masterkursen utan att för den skull själva bli lärare i Reiki. Steg för steg ökas energifrekvensen och grundmeningen kan mer tänkas vara att bli mästare över sig själv och sitt eget liv.


Anmälan

Anmälningsavgiften till kurserna är 300 kr som sätts in på pgnr 157 95 88-3 senast en vecka  innan kursdatum.  Anmälningsavgiften är bindande och betalas inte tillbaka om det återstår mindre än en vecka till gällande kursdatum. 
Skulle någon kurs ha för få deltagare och därav bli inställd betalas givetvis avgiften tillbaka.
Resterande belopp kan betalas på plats eller även det sättas in på mitt plusgiro.
Kurserna hålls i Uddevalla.
Är ni två eller flera som önskar gå en kurs kan ni kontakta mig så kan vi tillsammans hitta datum som passar både er och mig.

 

Innehar F-skattesedel.